Thomas Puskailer pripravuje hudobnú komédiu o slovenskom šoubiznise

NETKY.SK • 15 Január 2015, 09:57 • 2 min
Thomas Puskailer pripravuje hudobnú komédiu o slovenskom šoubiznise

BRATISLAVA - Spevák Thomas Puskailer uvedie 12. februára hudobnú komédiu Slovak Showbiz For Beginners, ktorej je autorom aj hlavným predstaviteľom. Dvojica protagonistov Thomas Puskailer a Martin Madej v tomto predstavení názorne vysvetlí, ako sa stať celebritou na Slovensku a vtipne odkryje to, čo sa deje „za oponou“.

slovakia

left justify in out

„Inšpirácia na Slovak Showbiz for Beginners sa zrodila prirodzene, pretože tu žijem a pohybujem sa v šoubiznise. Počas spoločných projektov s Martinom Madejom sme sa v rámci rôznych tém rozprávali aj o celebritách a známych osobnostiach. Niekedy sme sa veľmi zabavili. Začal som rozmýšľať nad komédiou o tom, ako funguje slovenský šoubiznis, v ktorej by som spojil divadlo, šou, hudbu a spev. S týmto nápadom som oslovil Eduarda Kudláča, ktorý myšlienku spracoval, napísal scenár a ujal sa réžie,“ uviedol pre médiá Thomas Puskailer.
      

Vždy usmiaty Thomas hrá v predstavení speváka, ktorý prichádza hľadať slávu na Slovensko, Martin Madej zase producenta a speváka „za vodou“. Obaja sú kamaráti a niekoľkoroční kolegovia, takže si spoluprácu na hudobnej komédii nevedia vynachváliť.
      

Spolupráca je výborná, Martin je úžasný človek, kamarát, spevák a umelec. Vždy sa veľmi dobre zabavíme, a to sa odzrkadľuje aj na javisku, diváci tú pozitívnu energiu cítia. Takže aj na premiére Slovak Showbiz For Beginners čaká publikum večer plný smiechu, zábavy, hudby, spevu. Všetci pôjdeme domov s veľký úsmevom,“ doplnil spevák.

      

Thomas Puskailer sa vo svete známych ľudí pohybuje od malička a množstvo nielen slovenských kultúrnych osobností si veľmi váži. Mal možnosť stretnúť sa aj so zahraničnými hviezdami ako napríklad s americkou herečkou, diplomatkou a političkou Shirley Temple, švédskou speváčkou Marie Fredriksson zo skupiny Roxette či britskou hudobníčkou Katie Melua. Ako sám Thomas hovorí, učí sa od tých najlepších a vie, že za úspechom je trvá práca.


„Z hudobnej sféry obdivujem napríklad Michaela Jacksona, Madonnu, Mobyho, Stinga, skupiny Areosmith, Run DMC, U2 a veľa iných. Počúvam ich hudbu, pozerám videoklipy a čítam ich biografie. Obdivujem, ako na sebe pracovali a dotiahli to ďaleko. V šoubiznise je 10 percent talentu a 90 percent tvrdej práce. Ja som sa naučil byť trpezlivý, byť verný sám sebe. Som opatrný, viem, komu môžem veriť. Čas a skúsenosti ma učia. Počúvam skúsených ľudí z biznisu a beriem ich rady a kritiky, od nich sa učím,“ dodal Thomas.
      

Do projektu vstúpil Puskailer aj ako producent, čo je pre neho nová výzva. Producentským aktivitám sa v rámci príprav hudobnej komédie venuje naplno, popritom stíha aj ďalšie divadelné predstavenia, výchovné koncerty na školách, hudobné vystúpenia, či nahrávanie nových skladieb. Premiéra Slovak Showbiz For Beginners sa uskutoční 12. februára v Nemeckom kultúrnom dome v bratislavskej Rači.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies