Thomas Puskailer ponúkne v hudobnej komédii dve nové skladby

NETKY.SK • 3 Február 2015, 12:15 • 2 min
Thomas Puskailer ponúkne v hudobnej komédii dve nové skladby

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer predstaví v rámci podujatia Slovak Showbiz For Beginners aj dve nové skladby. Hudobník vystúpi so svojou komédiou 12. februára v bratislavskom Nemeckom kultúrnom dome.

slovakia

left justify in out

Predstavenie, na ktorom sa podieľajú aj Martin Madej, Slavo Solovic či Eduard Kudláč, ponúka pohľad 33-ročného interpreta na slovenský šoubiznis. "V rámci šou Slovak Showbiz For Beginners zaznejú dve úplné nové skladby, ktoré sme napísali exkluzívne pre toto predstavenie. Ja spievam novinku s názvom Tvoj song a Martin Madej skladbu Zažiar viac. Autorom hudby oboch piesní je Slavo Solovic. Text mojej skladby sme napísali spoločne s Martinom Madejom a text jeho piesne vytvoril Martin spoločne s Eduardom Kudláčom. Edo aj Martin sú úžasní textári, napísali text, v ktorom použili slová, aké som ešte nepočul a nechápal. Keď mi vysvetlili, čo to všetko znamená, smial som sa, až ma brucho bolelo. Sú to super piesne," prezradil Puskailer.

 

Diváci a diváčky sa môžu tešiť aj na nové verzie svetových či slovenských hitov. "Naučil som sa aj známe slovenské pesničky, Martin mi pomohol s výslovnosťou. Je to pre mňa dobrá škola o slovenskej hudobnej scéne a šoubiznise. Teším sa, že všetky tieto skladby predvedieme naživo na javisku. Martin prerobil slovenské hity tak, že vám padne sánka," uviedol Thomas Puskailer, ktorý v komédii stvárňuje speváka hľadajúceho slávu na Slovensku. 

 

Martin Madej, ktorý sa preslávil ešte ako dieťa vďaka hitom Bobi alebo Ferrari a spolupráci s Petrom Nagyom, sa zas predstaví ako úspešný producent a spevák. Spomínaný hit Bobi zaznie aj v Showbiz For Beginners. "Diváci sa môžu tešiť na mnoho upravených slovenských hitov. Medzi inými aj na môjho Bobiho vo verzii pre fajnšmekrov, respektíve kajšmentkov. Pikoškou pre mňa je aj to, že si budem môcť po prvý raz v živote na divadelných doskách zanadávať, čo je pre mňa istým spôsobom veľká exotika. Myslím si, že divákom na premiére ponúkneme kvalitnú hudobnú šou, ktorá mnohým odhalí a niektorým pripomenie, aký dokáže byť šoubiznis tvrdý a zvrátený. Celebrít spomíname mnoho, no myslím, že jediné 'celebrity', ktoré zosmiešňujeme a parodujeme, sme my sami," vyjadril sa Madej, ktorý sa okrem spevu venuje aj tancu a moderovaniu. Na konte má účinkovanie v muzikáloch ako Príbeh Ulice 2, Tančiareň alebo Boyband. 

 

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali aj Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona