Thomas Puskailer dokončuje nový tanečno-popový album

NETKY.SK • 22 Január 2016, 11:26 • 2 min
Thomas Puskailer dokončuje nový tanečno-popový album

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer dokončuje nový album. Novinka, ktorú 34-ročný interpret plánuje vydať na jar, prinesie nové skladby a tiež unikátny duet.

slovakia

left justify in out

Okrem toho by mala štúdiovka ponúknuť už zverejnené single Live For The Moment, Dance With Me (Hey Pretty Lady) a Don't Let Go. "Album už máme takmer dokončený. Práve v štúdiu nahrávame posledné vokály do dvoch nových skladieb. Chcem byť vždy stopercentne spokojný," povedal Puskailer. "Vokály nahrávam so skladateľom a producentom Slavom Solovicom, ktorý so mnou trávi v štúdiu veľa času. Aké piesne sa napokon na album dostanú, sa ešte rozhodneme. Máme však nahratú veľkú zbierku singlov, je z čoho vyberať. Chcem, aby počúvanie albumu bolo naozaj kvalitným umeleckým zážitkom," vyjadril sa spevák.


Na nahrávke sa ako producenti podieľali aj Miroslav Vrlík, Peter Turay, Charlie Clubber, Dino Mileta, Bill Grainer alebo Harry Mondryk. „Celý album bude tanečný a popový. Teda v štýle, ktorému sa posledné dva roky intenzívne venujem. Zároveň chcem týmto albumom urobiť aj taký časový medzník a už súbežne začínam pracovať aj na viac akustickej tvorbe," priblížil Puskailer, ktorý so spevákom Martinom Madejom plánuje od marca pokračovať v uvádzaní hudobnej komédie Slovak Showbiz For Beginners.


Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies