Thomas Markle si prial, aby svoju dcéru mohol priviesť k oltáru

NETKY.SK • 18 Jún 2018, 12:48 • 2 min
Thomas Markle si prial, aby svoju dcéru mohol priviesť k oltáru

LONDÝN - Otec americkej herečky Meghan Markleovej si prial, aby svoju dcéru počas jej svadby s britským princom Harrym mohol priviesť k oltáru, píše v pondelok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Američan Thomas Markle v pondelňajšom rozhovore pre televíziu ITV prezradil, že jeho dcéra sa rozplakala, keď jej musel oznámiť, že zo zdravotných dôvodov sa nebude môcť zúčastniť slávnostného obradu v Kaplnke sv. Juraja na kráľovskom hrade Windsor. To, že ho nahradil následník trónu princ Charles, bolo preňho cťou, dodal.

 

Sedemdesiattriročný Markle sledoval kráľovskú svadbu svojej dcéry z Kalifornie. Harry a Meghan, ktorí po svadbe dostali titul vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, budú podľa neho chcieť mať čoskoro deti.

Svadobný obrad sa za prítomností približne 600 pozvaných hostí konal v sobotu 19. mája v Kaplnke sv. Juraja v areáli Windsorského hradu.

 

Dvojicu zosobášil arcibiskup canterburský Justin Welby po tom, čo si Harry a Meghan dali sľub vernosti a vymenili si obrúčky. Kázeň predniesla hlava americkej episkopálnej cirkvi Michael Bruce Curry. Bohoslužbu viedol windsorský dekan David Conner.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies