Thomas Hitzlsperger ukončil kariéru

NETKY.SK • 4 September 2013, 10:29 • 2 min
Thomas Hitzlsperger ukončil kariéru

STUTTGART - Bývalý nemecký futbalový reprezentant Thomas Hitzlsperger ukončil vo veku 31 rokov svoju profesionálnu hráčsku kariéru. Proti pokračovaniu aktívnej činnosti bolo jeho telo.

slovakia

left justify in out

"Už niekoľko dní mám v tomto jasno. Som si istý, že viac už nebudem hrávať," citoval bývalého stredopoliara Aston Villy, Chesterfieldu, VfB Stuttgart, Lazia Rím, West Hamu United, VfL Wolfsburg a FC Everton denník Süddeutsche Zeitung.

Rodáka z Mníchova sužovali počas kariéry časté zranenia. V auguste 2010 nastúpil Hitzlsperger proti Dánsku na svoj posledný z dovedna 52 medzištátnych duelov, v ktorých strelil šesť gólov. V drese "Nationalelf" bol tretí na domácich MS 2006 a stal sa vicemajstrom Európy 2008. Na klubovej úrovni je jeho najväčším úspechom zisk bundesligového titulu s VfB Stuttgart v roku 2007. 

Hráč s prezývkou "The Hammer" pre jeho povestné tvrdé strely ľavačkou z väčších vzdialeností pôsobil v uplynulej sezóne v anglickom prvoligovom klube FC Everton, k predĺženiu spolupráce však už neprišlo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies