Thirty Seconds To Mars ochutnajú na Topfeste mastené lokše

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 15:56 • 2 min
Thirty Seconds To Mars ochutnajú na Topfeste mastené lokše

BRATISLAVA - Americká kapela Thirty Seconds To Mars, ktorá vystúpi 28. júna na piešťanskom festivale Topfest, ochutná počas návštevy Slovenskej republiky viaceré národné špeciality.

slovakia

left justify in out

Podľa organizátorov nebudú medzi nimi chýbať mastené lokše so slivkovým lekvárom, makové šúľance a halušky, buď bryndzové, alebo strapačky. Pripravia im aj zeleninový vývar z koreňovej zeleniny, hrášku, cukety a cibuľky. Ako hlavné jedlo budú podávať plnenú papriku - vegan s ryžou, banánom a zeleninou, k tomu rajčinová omáčka a varené zemiaky. Okrem toho si budú môcť pochutnať aj na lososovi na grile, kuracom steaku, kuskuse so zeleninou, zemiakovom šaláte s octom či grilovanej zelenine. „Obyčajne je to v požiadavkách skupín také klišé, že by radi okúsili aj miestne špeciality, ale v tomto prípade zrejme pôjde o výnimku, pretože sme boli na to špeciálne upozornení, nech si dáme záležať... Preto sme absolvovali dokonca aj testingové ochutnávky našich tradičných dobrôt a môžem zodpovedne prehlásiť, že sa majú na čo tešiť! Aj keď sme počuli, že samotný Jared (frontman kapely Jared Leto, pozn. SITA) funguje iba na zelenine a ovocných džúsoch - tak uvidíme!" povedal organizátor festivalu Topfest Dušan Drobný.

 

Zaujímavým lákadlom vystúpenia Thirty Seconds To Mars je aj možnosť stráviť koncert priamo na pódiu. „Už v požiadavkách skupiny bola vyslovená potreba na priestor priamo na pódiu pre aspoň 50 fanúšikov ich skupiny, pretože v rámci ich programu pre fanúšikov pod názvom Adventures in Wonderland sa predávajú vstupenky priamo na pódium, kde sa dostane iba ten, kto zaplatí 499 dolárov, pričom zažije celý koncert zo strany pódia a pri pesničke Up In The Air dokonca priamo s nimi na pódiu, k tomu nejaké bonusy vo forme fotenia, stretnutia, trička atď... Evidentne sa máme na čo tešiť, pretože máme od nich info, že zatiaľ si tieto vstupenky na ich slovenský koncert zakúpilo vyše 20 ľudí!“ dodal Drobný. 

 

Thirty Seconds To Mars vznikli v roku 1998 v Los Angeles. V roku 2002 vydali debutový eponymný album, po ktorom nasledovali štúdiovky A Beautiful Lie (2005), This Is War (2009) a Love, Lust, Faith And Dreams (2013). Medzi ich najznámejšie skladby patria napríklad The Kill, From Yesterday, This Is War, Closer To The Edge či Up in the Air. Na konte majú okrem iných Billboard Music Award, NME Award, sedem MTV Europe Music Awards alebo tri MTV Video Music Awards. 

 

Na 11. ročníku Topfestu, ktorý sa koná od 26. do 28. júna na letisku v Piešťanoch, sa okrem Thirty Seconds To Mars ešte predstavia napríklad aj Helloween, The Exploited, The Toy Dolls, Tomáš Klus, Totální nasazení, Rybičky 48, Gladiator, Mandrage, Team, Polemic, Horkýže slíže, IMT Smile, Desmod, Zóna A, Zoči voči, Peter Bič Project alebo Zuzana Smatanová. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies