Thirty Seconds To Mars na Topfeste ochutnajú národné špeciality

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 12:45 • 2 min
Thirty Seconds To Mars na Topfeste ochutnajú národné špeciality

BRATISLAVA - Americká kapela Thirty Seconds To Mars chce počas návštevy Slovenskej republiky ochutnať národné špeciality. Formácia, ktorá v sobotu 28. júna vystúpi na piešťanskom Topfeste, v požiadavkách zaslaných organizátorom podujatia tiež spomenula, že v šatniach nechce mať alkohol.

slovakia

left justify in out

"Možno im naservírujeme aj národnú špecialitu, ale určite aj niečo navyše - trojica podľa našich informácií obľubuje najmä ryby, japonskú kuchyňu a ľahšie, bezmäsité jedlá," prezradil organizátor festivalu Dušan Drobný.

 

Spevák a gitarista skupiny Jared Leto, jeho brat a bubeník Shannon Leto a gitarista Tomo Miličević tiež požadujú čerstvé ovocie, zeleninu, cereálne tyčinky či mandľové mlieko. Štyridsaťdvaročný Leto v zozname tiež uviedol energetický nápoj bez cukru, kokosový nápoj, kešu oriešky či zázvor, ktorý priaznivo pôsobí na hlasivky. 

Formáciu bude sprevádzať 30-členný tím, ktorý požaduje aj cukríky, nátierku z čokolády a lieskových orieškov, arašidové maslo či žuvačky rôznych príchutí. Pre niekoľkých členov tímu budú musieť pripraviť vegánsku a bezlepkovú stravu. "Sme na to pripravení, hlavne má ísť o čerstvé potraviny. Určite nie vopred poskladané bagety, to produkcia podčiarkla," dodal Drobný. 

 

Tri samostatné šatne majú byť pripravené hodinu pred príchodom hudobníkov. Nevyhnutnosťou v nich bude aj stabilné pripojenie na internet či veľké, čerstvo vyprané, nie nové uteráky. 

 

Thirty Seconds To Mars vznikli v roku 1998 v Los Angeles. V roku 2002 vydali debutový eponymný album, po ktorom nasledovali štúdiovky A Beautiful Lie (2005), This Is War (2009) a Love, Lust, Faith And Dreams (2013). Medzi ich najznámejšie skladby patria napríklad The Kill, From Yesterday, This Is War, Closer To The Edge či Up in the Air. Na konte majú okrem iných Billboard Music Award, NME Award, sedem MTV Europe Music Awards alebo tri MTV Video Music Awards. 

 

Na 11. ročník Topfestu, ktorý sa bude konať od 26. do 28. júna na letisku v Piešťanoch, sa predstavia aj Helloween, Sabaton, The Exploited, Marky Ramone's Blitzkrieg, The Toy Dolls, Kabát, Tomáš Klus, Totální nasazení, Rybičky 48, Alkehol, Gladiator, Mandrage, Team, Polemic, Horkýže slíže, IMT Smile, Desmod, Zóna A, Zoči voči, Peter Bič Project, Heľenine oči alebo Zuzana Smatanová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies