Thierry Henry sa predstaví vo filme Entourage

NETKY.SK • 25 December 2014, 14:57 • 2 min
Thierry Henry sa predstaví vo filme Entourage

DUBLIN - Francúzsky futbalista Thierry Henry, ktorý nedávno ukončil hráčsku kariéru, si zahral epizódnu úlohu v pripravovanom filme Entourage režiséra Douga Ellina.

slovakia

left justify in out

Ide o filmovú adaptáciu rovnomenného seriálu, ktorý je na Slovensku známy aj ako Vincentov svet (2004 - 2011).

 

Tridsaťsedemročný Henry si vo filme, ktorý bude mať premiéru v lete 2015, zahral samého seba. Futbalová legenda Arsenalu Londýn zverejnila na sociálnej sieti Twitter fotografie s členmi štábu a ďalšími hercami. Nešpecifikoval však, o akú rolu ide. "Tvoja úloha ma pobavila, ďakujem za tvoju legendárnu kariéru," napísal na Twitteri herec Jeremy Piven, ktorý v snímke, rovnako ako v seriáli, stvárni Ariho Golda. Henry mal doteraz skúsenosti len s reklamou. Po nedávnom ukončení kariéry sa rozhodol spolupracovať s britskou televíznou spoločnosťou Sky Sports ako konzultant a bude sa snažiť aj získať trénerskú licenciu. Jeho snom je stať sa raz trénerom Arsenalu. 

 

Henry vstúpil na futbalovú scénu v AS Monako, odtiaľ smerovali jeho kroky do Juventusu Turín. Najsilnejšiu stopu zanechal v londýnskom Arsenale, kde sa so 175 ligovými gólmi stal najlepším kanonierom v histórii klubu, má dva anglické tituly. Počas krátkeho pôsobenia v FC Barcelona si splnil sen získať trofej v Lige majstrov. Z Katalánska zamieril v roku 2010 do USA. Za reprezentáciu odohral 123 zápasov, strelil 51 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies