Thierry Henry opúšťa Arsenal, nechcel sa vzdať médií

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 15:28 • 2 min
Thierry Henry opúšťa Arsenal, nechcel sa vzdať médií

LONDÝN - Cesty francúzskeho bývalého reprezentanta Thierryho Henryho a londýnskeho futbalového klubu FC Arsenal sa nateraz rozchádzajú.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná klubová ikona a s 228 gólmi najlepší kanonier klubovej histórie odmietol ponuku viesť mužstvo do 18 rokov pre súvisiacu požiadavku zanechať prácu analytika v médiách. Informuje o tom web britskej BBC. Henrymu predostrel ponuku kormidelník A-tímu Arséne Wenger. Bývalého hráča FC Barcelona a Juventusu Turín Henryho viaže kontrakt so Sky Sports, počas ME 2016 pracoval pre BBC Sport. "Osemnástku" Arsenalu prevezme niekdajší kapitán "kanonierov" Tony Adams. Henry, ktorý usiluje o získanie trénerskej licencie najvyššej úrovne, si musí v tejto súvislosti nájsť nových zverencov vzhľadom na podmienky stanovené Európskou futbalovou úniou (UEFA).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies