Thierry Henry končí v New Yorku Red Bulls

NETKY.SK • 1 December 2014, 16:32 • 2 min
Thierry Henry končí v New Yorku Red Bulls

NEW YORK - Francúzsky futbalista Thierry Henry sa rozhodol opustiť tím zámorskej MLS New York Red Bulls. V pondelok o tom informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na samotného hráča.

slovakia

left justify in out

Kontrakt bývalého útočníka Arsenalu Londýn vypršal na konci aktuálnej sezóny. "Rád by som vám oznámil, že v sobotu to bol môj posledný zápas za New York Red Bulls," uviedol Henry dva dni po neúspešnom finále play off Východnej konferencie proti New England Revolution. "Nesmierne som si tu užíval celých 4,5 roka a chcel by som sa poďakovať každému, kto mi tu spríjemnil chvíle."
      

Tridsaťsedemročný Henry sa zatiaľ nerozhodol, či bude pokračovať v kariére v inom klube alebo zavesí kopačky na klinec. "V najbližších týždňoch všetko zvážim a rozhodnem o svojej ďalšej kariére," dodal.
      

K rozhodnutiu Henryho sa vyjadril aj generálny manažér Red Bulls Marc de Grandpre: "V mene New Yorku Red Bulls by som sa chcel Thierrymu Henrymu poďakovať za všetko, čo urobil pre klub a vo všeobecnosti pre futbal v Amerike. Je jedným z najväčších talentov všetkých čias a bude mať špeciálne miesto v histórii tohto klubu. Thierrymu želáme do budúcnosti len to najlepšie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona