Thiago Silva sa dočkal vysvetlenia od Dungu

NETKY.SK • 18 November 2014, 08:02 • 2 min
Thiago Silva sa dočkal vysvetlenia od Dungu

VIEDEŇ - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Dunga promptne reagoval na kritiku svojej osoby zo strany stopéra Thiaga Silvu.

slovakia

left justify in out

Obrancovi parížskeho Saint-Germain sa nepáčilo, že nový kouč "kanárikov" mu neoznámil, že ho zbavuje úlohy kapitána národného tímu a pásku na rukáv priradil útočníkovi Neymarovi. Tridsaťročný rodák z Ria de Janeiro Thiago Silva sa sťažoval, že sa o tomto fakte s ním nerozprával Dunga ani Neymar. Thiago Silva nezasiahol do piatkového medzištátneho prípravného duelu proti Turecku (4:0) a očakáva sa, že nedostane priestor ani v utorkovom priateľskom stretnutí s Rakúskom vo Viedni.

 

"Rešpektujem minulosť každého jedného hráča v brazílskej reprezentácii, ale toto je môj štýl práce. Treba ho rešpektovať, dodržiavať hierarchiu a vážiť si každú sekundu, každú tréningovú jednotku s brazílskym tímom. Máme nejaké pravidlá a musíme držať spolu," špecificky vysvetlil svoje rozhodnutie bývalý majster sveta z roku 1994 Carlos Dunga. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies