Thiago Motta z PSG po zápase zrazil nahnevaného fanúšika

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 14:30 • 2 min
Thiago Motta z PSG po zápase zrazil nahnevaného fanúšika

Paríž - Brazílsky futbalový stredopoliar Thiago Motta z Paríža St. Germain sa zrejme dostal do veľkého problému. Po návrate zo stredajšieho odvetného osemfinále Ligy majstrov 2016/2017 z Barcelony, kde v stredu francúzsky majster šokujúco prehral 1:6 a vypadol, údajne autom zrazil protestujúceho fanúšika. Spôsobil mu zranenie, ktoré si vyžiadalo hospitalizáciu.

slovakia

left justify in out

K incidentu prišlo podľa RMC Sport na letisku Le Bourget, keď sa hráči PSG vrátili z Katalánska. Na letisku ich čakala početná skupina priaznivcov, ktorá na protest blokovala autá odchádzajúcich hráčov z parkoviska. Na videu, ktoré zverejnila BFM TV, je vidno, ako auto s Mottom narazilo do jedného muža. Toho s bolesťami chrbta museli previezť do nemocnice v St. Denis.

 

Počas incidentu zasahovala aj polícia, ktorej asistovali členovia ochranky PSG. Klub ani Motta k incidentu ešte nezaujali stanovisko.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies