Thiago Alcantara si v Brazílii nezahrá pre zranenie kolena

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 12:45 • 2 min
Thiago Alcantara si v Brazílii nezahrá pre zranenie kolena

BERLÍN - Futbalový stredopoliar španielskej reprezentácie Thiago Alcantara nebude štartovať pre natrhnuté väzy v kolenne na majstrovstvách sveta v Brazílii. Legionár Bayernu Mníchov nebude z rovnakých dôvodov hrať ani na budúci týždeň vo finále Nemeckého pohára proti Borussii Dortmund a v najbližšom období sa podrobí operačnému zákroku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Alcantara, ktorý prišiel do bavorskej metropoly pred touto sezónou, laboruje so zranením pravého kolena od marca. Napriek tomu sa však v pondelok objavil v nominácii Španielska na svetový šampionát.   

 

"Je to nepríjemná situácia pre Thiaga a je mi ho veľmi ľúto," povedal výkonný šéf Bayern Mníchov Karl-Heinz Rummenigge. Žiaľ, sen mladého muža, ktorý sa chcel vrátiť na scénu na majstrovstvách sveta, sa rozplynul. Teraz sa o neho postaráme, aby bol dobre pripravený na štart novej sezóny."

 

Španielsko, ktoré bude súperom Slovenska v kvalifikácii na EURO 2016, sa na finálovom turnaji MS 2014 predstaví v základnej B-skupine spoločne s Holandskom, Čile a Austráliou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies