Thiago Alcantara podpísal s Bayernom novú zmluvu, upísal sa na štyri roky

NETKY.SK • 27 August 2015, 12:00 • 2 min
Thiago Alcantara podpísal s Bayernom novú zmluvu, upísal sa na štyri roky

MNÍCHOV - Španielsky futbalista Thiago Alcantara podpísal s úradujúcim nemeckým šampiónom Bayernom Mníchov nový kontrakt na štyri roky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný stredopoliar prišiel do metropoly Bavorska v lete 2013 z Barcelony, ale pre rôzne zranenia absolvoval len 13 bundesligových zápasov. V novej sezóne bol v úvodných dvoch ligových stretnutiach na lavičke, v neúspešnom dueli o Nemecký superpohár začiatkom augusta proti Wolfsburgu odohral 74 minút. Jeho súčasná zmluva vyprší po ročníku 2018/2019.


"Sme nadšení, že Thiago sa rozhodol spojiť svoju budúcnosť s Bayernom. Je mladý a pre napredovanie klubu veľmi dôležitý hráč," uviedol na oficiálnej stránke Bavorov výkonný riaditeľ Karl-Heinz Rummenigge.


Alcantaru si v Bayerne vyžiadal po príchode kouč Pep Guardiola, španielskeho reprezentanta však limitovali problémy s kolenom, pre ktoré vynechal väčšinu uplynulej sezóny. Vo všetkých súťažiach odohral za mníchovský klub 41 duelov. Podľa denníka Bild je predĺženie spolupráce s Alcantarom aj signálom, že v Allianz Arene zotrvá aj Guardiola. Údajne ho vedenie klubu presvedčí o prikývnutí na ponuku minimálne do roku 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies