Theodoridis: UEFA má životnú príležitosť, musíme od základov zmeniť komunikáciu s FIFA

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 14:43 • 2 min
Theodoridis: UEFA má životnú príležitosť, musíme od základov zmeniť komunikáciu s FIFA

NYON - Nedávno vymenovaný dočasný generálny sekretár Európskej futbalovej únie (UEFA) Theodore Theodoridis, ktorý na spomenutom poste nahradil nového prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Gianniho Infantina, verí v nadviazanie produktívnejších vzťahov medzi kontinentálnou a celosvetovou organizáciou a v celom hnutí.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že máme životnú príležitosť. Nastal moment, aby UEFA ukázala skutočnú solidaritu a stála pri ostatných konfederáciách. Musíme od základov zmeniť komunikáciu s FIFA, nech je prospešná pre futbal. Nesmieme premrhať takúto šancu," vyhlásil 50-ročný Grék podľa oficiálneho webu svojho zamestnávateľa.


Theodoridis bol od roku 2008 riaditeľom UEFA pre národné asociácie, od októbra 2010 zástupcom generálneho sekretára. Na májovom budapeštianskom 40. riadnom kongrese riadiaceho orgánu európskeho futbalu prvýkrát zvolia ženskú členku výkonného výboru. Grécky funkcionár víta takýto krok: "Je to veľmi dobré pre dôveryhodnosť danej osoby. Dosiaľ to totiž bola jediná nevolená exekutívna pozícia. Mal by to však byť iba začiatok, treba zvýšiť počet žien vo vedení futbalu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies