The Weeknd zverejnil videoklip k piesni The Hills

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 17:09 • 2 min
The Weeknd zverejnil videoklip k piesni The Hills

LOS ANGELES - Kanadský spevák The Weeknd zverejnil videoklip k piesni The Hills. V úvode videa vystúpi z havarovaného auta, v ktorom sa s ním viezli aj dve ženy. Kráča po opustenej ulici, až kým nepríde do zdanlivo opusteného domu.

slovakia

left justify in out

Vyjde na poschodie a v jednej z izieb nájde tri ženy. Skladbu The Hills predstavil 25-ročný interpret po prvý raz v apríli na festivale Coachella. Objaviť by sa mala na jeho pripravovanom druhom albume. Ten by sa mal dostať do predaja ešte tento rok, presný dátum jeho vydania však zatiaľ nie je známy. Nadväzovať bude na štúdiovku Kiss Land, ktorú The Weeknd uviedol na trh v septembri 2013.

 

 

The Weeknd, vlastným menom Abel Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Spomínaná štúdiovka Kiss Land sa dostala na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Pochádzajú z nej single Kiss Land, Live For (feat. Drake) alebo Wanderlust. Zatiaľ sa mu podarilo získať napríklad štyri Juno Awards či nomináciu na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies