The Weeknd zverejnil videoklip k piesni I Feel It Coming

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 13:16 • 2 min
The Weeknd zverejnil videoklip k piesni I Feel It Coming

LOS ANGELES - Kanadský spevák The Weeknd zverejnil videoklip k piesni I Feel It Coming. V novinke sa po interpretovom boku predstavila aj záhadná žena, ktorá neskôr, rovnako ako samotný The Weeknd, skamenie.

slovakia

left justify in out

V závere klipu je možné vidieť francúzske elektronické duo Daft Punk, ktoré takisto hosťuje v piesni, pričom sa podieľalo aj na jej písaní a produkcii. O réžiu klipu sa postaral Warren Fu. Skladba I Feel It Coming pochádza z albumu Starboy, ktorý 27-ročný interpret vydal vlani v novembri. Na nahrávke hosťujú aj Lana Del Rey, Kendrick Lamar a Future. 

 



The Weeknd, vlastným menom Abęl Makkonen Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013 a predvlani vyšiel jej nasledovník Beauty Behind The Madness, s ktorým dobyl americký rebríček Billboard 200 aj UK Chart. Na prvú priečku Billboardu 200 sa dostala aj spomínaná tretia štúdiovka Starboy. Interpret má na konte dve ceny Grammy, ktoré získal za album Beauty Behind The Madness a spevácky výkon v skladbe Earned It. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies