The Weeknd zverejnil úryvky skladieb z očakávaného albumu

NETKY.SK • 22 August 2015, 13:02 • 2 min
The Weeknd zverejnil úryvky skladieb z očakávaného albumu

TORONTO - Kanadský spevák The Weeknd zverejnil prostredníctvom služby Soundcloud úryvky skladieb, ktoré sa budú nachádzať na jeho druhej štúdiovke Beauty Behind The Madness.

slovakia

left justify in out

Tá vyjde 28. augusta a bude obsahovať štrnásť nahrávok, pričom ako hostia sa v nich predstavia Ed Sheeran, Lana Del Rey a Labrinth. Na novinke sa okrem singlov Often, The Hills a Can't Feel My Face bude nachádzať aj pieseň Earned It, ktorú The Weeknd pôvodne nahral na soundtrack snímky Päťdesiat odtieňov sivej (2015).


Dvadsaťpäťročný The Weeknd, vlastným menom Abel Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013, pričom sa dostala na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Pochádzajú z nej single Kiss Land, Live For (feat. Drake) či Wanderlust. Zatiaľ sa mu podarilo získať napríklad štyri Juno Awards či nomináciu na Grammy.

Tracklist albumu The Weeknd - Beauty Behind The Madness:
01 Real Life
02 Losers featuring Labrinth
03 Tell Your Friends
04 Often
05 The Hills
06 Acquainted
07 I Can’t Feel My Face
08 Shameless
09 Earned It' (Fifty Shades Of Grey)
10 In The Night
11 As You Are
12 Dark Times featuring Ed Sheeran
13 Prisoner featuring Lana Del Rey
14 Angel

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies