The Weeknd zverejnil dve nové skladby

NETKY.SK • 27 December 2015, 09:59 • 2 min
The Weeknd zverejnil dve nové skladby

OTTAWA - Kanadský spevák The Weeknd zverejnil prostredníctvom služby Soundcloud dve nové skladby.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný interpret o novinkách informoval prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter, kde v príspevku s odkazmi na nahrávky zaželal fanúšikom Veselé Vianoce. Na prvej vydanej skladbe s názvom Low Life spolupracoval americký rapper Future. Druhou uverejnenou piesňou je nahrávka Pass Dat (The Weeknd Remix) na ktorej sa podieľal autor originálu hudobník Jeremih.


The Weeknd, vlastným menom Abel Makkonen Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013, pričom sa dostala na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Pochádzajú z nej single Kiss Land, Live For (feat. Drake) či Wanderlust. V auguste vyšiel jeho druhý album Beauty Behind The Madness, s ktorým dobyl britský aj americký rebríček. Zatiaľ sa mu podarilo získať napríklad štyri Juno Awards, dve American Music Awards či jednu BET Award.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies