The Weeknd vydáva album Beauty Behind The Madness

NETKY.SK • 2 September 2015, 09:42 • 2 min
The Weeknd vydáva album Beauty Behind The Madness

LOS ANGELES - Kanadský spevák, skladateľ a producent The Weeknd je momentálne jedným z najsledovanejších umelcov. V poslednom období sa presadil hneď niekoľkými hitmi a v týchto dňoch toto svoje úspešné obdobie korunoval vydaním nového štúdiového albumu s názvom Beauty Behind The Madness.

slovakia

left justify in out

Abel Tesfaye aka The Weeknd minulý rok zaznamenal veľký úspech, keď si zahosťoval v piesni Love Me Harder speváčky Ariany Grande, ani tento rok však pre neho nebol o nič menej úspešný. Všetko sa začalo filmovou piesňou Earned It, ktorá patrila k hlavným pilierom úspešného soundtracku k filmovému trháku Fifty Shades Of Grey (50 odtieňov sivej). Nasledoval singel The Hills, ktorého klip má na YouTube 150miliónov zhliadnutí a v posledných mesiacoch kanadský spevák žne úspechy s tanečne ladeným songom Can't Feel My Face, ktorý sa posledný týždeň stal celosvetovo najhranejším songom na Spotify.

 

Novinka Beauty Behind The Madness vyšla takmer dva roky po albume Kiss Land, vďaka ktorému na seba The Weeknd upozornil nielen za veľkou mlákou, ale aj v Európe. Tretia štúdiovka tohto 25-ročného hudobníka bola však očakávaná s oveľa väčším napätím. Album ponúka celkom štrnásť piesní a sľubuje aj zopár zaujímavých hostí. V songu Losers je ním britský spevák, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Labrinth, v piesni Dark Times je to Ed Sheeran. Asi najsledovanejším hosťom je ale Lana Del Rey, ktorú môžeme počuť v songu Prisoner.

 

Album Beauty Behind The Madness, na ktorom sa producentsky podieľali aj Kanye West alebo Max Martin, je aj vďaka týmto informáciám oprávnene považovaný za jeden z najdôležitejších hudobných titulov druhej polovice tohto roka. The Weeknd na ňom ponúka veľké množstvo hitov a potvrdzuje tak svoju výnimočnú pozíciu v hudobnom šoubiznise.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies