The Weeknd predstavil tracklist albumu a ďalšie dve skladby

NETKY.SK • 18 November 2016, 11:45 • 2 min
The Weeknd predstavil tracklist albumu a ďalšie dve skladby

TORONTO - Kanadský r'n'b spevák The Weeknd zverejnil tracklist svojej tretej štúdiovky s názvom Starboy, ktorá vyjde v piatok 25. novembra.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať osemnásť piesní, pričom ako hostia sa v nich predstavia elektronické duo Daft Punk, speváčka Lana Del Rey a rapperi Kendrick Lamar a Future. Dvadsaťšesťročný interpret krátko po trackliste zverejnil aj ďalšie dve skladby z albumu, a to záverečnú I Feel It Coming s Daft Punk a Party Monster, na ktorej sa podieľala Lana Del Rey. Už skôr The Weeknd predstavil titulnú pieseň a tiež singel False Alarm, pričom k obom vznikli aj videoklipy.

 

The Weeknd, vlastným menom Abęl Makkonen Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013 a vlani vyšiel jej nasledovník Beauty Behind The Madness, s ktorým dobyl UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Na konte má dve ceny Grammy, ktoré získal za album Beauty Behind The Madness a spevácky výkon v skladbe Earned It.

Tracklist albumu The Weeknd - Starboy:
01 Starboy f. Daft Punk
02 Party Monster f. Lana Del Rey
03 False Alarm
04 Reminder
05 Rockin'
06 Secrets
07 True Colors
08 Stargirl Interlude f. Lana Del Rey
09 Sidewalks f. Kendrick Lamar
10 Six Feet Under
11 Love To Lay
12 A Lonely Night
13 Attention
14 Ordinary Life
15 Nothing Without You
16 All I Know f. Future
17 Die For You
18 I Feel It Coming f. Daft Punk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona