The Weeknd predstavil krátky film Mania

NETKY.SK • 24 November 2016, 15:18 • 2 min
The Weeknd predstavil krátky film Mania

OTTAWA - Kanadský r'n'b spevák The Weeknd zverejnil krátkometrážnu snímku Mania. Novinku režíroval Grant Singer, ktorý s 26-ročným interpretom spolupracoval aj na videoklipoch ku skladbám Can't Feel My Face a Starboy.

slovakia

left justify in out

Film sa začína zábermi na čierneho pantera, ktorý sedí vo veľkej bielej miestnosti. Následne vidieť, ako 26-ročný spevák šoféruje luxusné auto smerom na párty, kde so záujmom sleduje neznámu ženu v čiernom. Tá ho zachráni pred mužom, ktorý sa ho pokúsi zabiť. Začnú spolu tancovať, pričom ku koncu videa sa ocitnú v tej istej miestnosti, v ktorej bol panter zo začiatku videa.


Dvanásťminútová novinka ponúka tiež ukážky z interpretovej tretej štúdiovky Starboy, ktorá vyjde v piatok. Okrem už skôr zverejnených skladieb Party Monster (feat. Lana Del Rey) a I Feel It Coming (feat. Daft Punk) znejú vo filme tiež piesne Secrets, All I Know (feat. Future) či Sidewalks, v ktorej hosťuje rapper Kendrick Lamar. Priaznivci rodáka z Toronta si môžu pozrieť jeho najnovší počin prostredníctvom služby YouTube, kde je dostupný od stredy.

 


The Weeknd, vlastným menom Abęl Makkonen Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013 a vlani vyšiel jej nasledovník Beauty Behind The Madness, s ktorým dobyl UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Na konte má dve ceny Grammy, ktoré získal za album Beauty Behind The Madness a spevácky výkon v skladbe Earned It.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies