The Weeknd a James Bay vystúpia počas udeľovania BRIT Awards

NETKY.SK • 14 Január 2016, 13:33 • 2 min
The Weeknd a James Bay vystúpia počas udeľovania BRIT Awards

BRATISLAVA - Organizátori ceremoniálu BRIT Awards 2016 oznámili mená ďalších interpretov, ktorí vystúpia počas podujatia.

slovakia

left justify in out

Sú medzi nimi kanadský spevák The Weeknd, anglický hudobník James Bay, jeho krajanka Jess Glynne a tiež britská dievčenská skupina Little Mix. Slávnostné udeľovanie cien sa bude konať 24. februára v londýnskej O2 Aréne.


Medzi skôr potvrdených interpretov, ktorí sa predstavia na pódiu, patria Adele, Coldplay a Justin Bieber. O moderovanie sa postará dvojica Ant & Dec. Počas slávnosti vzdajú česť aj zosnulému anglickému spevákovi a hudobníkovi Davidovi Bowiemu, ktorý zomrel v nedeľu 10. januára.


Zoznam nominovaných v jednotlivých kategóriách oznámia dnes. Počas večera vystúpia spomínaná 26-ročná Jess Glynne, kapela Years & Years a tiež Jack Garratt, ktorý si zároveň prevezme BRIT Award v kategórii Critics' Choice.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies