The Wanted: Chceme dať zo seba to najlepšie

NETKY.SK • 21 September 2013, 08:52 • 2 min
The Wanted: Chceme dať zo seba to najlepšie

LONDÝN - Členovia britskej chlapčenskej formácie The Wanted prezradili, že sú pripravení na vydanie novej štúdiovky. Album Word Of Mouth, ktorý by mal vyjsť 4. novembra, plánovali už dlhší čas, no pre zaneprázdnenosť na ňom nemohli pracovať.

slovakia

left justify in out

Vyjadrili sa tak v rozhovore pre MTV News. "Mali sme veľmi rušný rok. Rozhodli sme sa účinkovať v seriáli The Wanted Life (2013), ktorý nám zabral oveľa viac času, ako sme si mysleli, takže všetko, čo sme plánovali urobiť, sme museli vtedy odsunúť," prezradil Jay McGuiness. Na tretej štúdiovke sa autorsky podieľali aj sami členovia. "Myslím, že pred rokom sme neboli pripravení ani my a ani album. Nemali sme dokončené piesne. Chceme dať zo seba to najlepšie a teraz sme na to pripravení. Každá pieseň je osobná a všetci sme ako autori dospeli, je to náš doteraz najlepší album," povedal Siva Kaneswaran. Na očakávanej štúdiovke spolupracovali aj Rita Ora a Justin Bieber. Ani jedna z piesní, na ktorých sa podieľali, sa však na albume údajne neobjaví. "Opäť sme nahrali skladbu s Justinom. Bola to skvelá skladba a odviedol naozaj výbornú prácu, keď ju písal. Ale myslím, že sa o veľa viac hodila k jeho štýlu," vysvetlil Max George. Formácia už z albumu Word of Mouth zverejnila single Chasing the Sun, I Found You, Walks like Rihanna, We Own the Night a Show Me Love (America).

Chlapčenská skupina The Wanted vznikla v roku 2009 a tvoria ju okrem spomínaných členov aj Tom Parker a Nathan Sykes. V roku 2010 vydali debut s názvom The Wanted, z ktorého pochádzajú single All Time Low, Heart Vacancy či Lose my Mind. O rok neskôr im vyšiel druhý album s názvom Battleground s hitmi Gold Forever, Lightning, Warzone či Glad You Come, ktorý bol dva týždne na prvej priečke britského singlového rebríčka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies