The Vamps zvíťazili v ankete MTV Brand New

NETKY.SK • 3 Február 2014, 15:08 • 2 min
The Vamps zvíťazili v ankete MTV Brand New

LONDÝN - V minulosti v súťaži vyhrali napríklad Justin Bieber, Conor Maynard či Ebony Day.

slovakia

left justify in out

Britská pop-rocková kapela The Vamps zvíťazila v šiestom ročníku ankety MTV Brand New. V súťaži fanúšikovia a fanúšičky hlasujú, kto bude podľa nich najväčšia hudobná hviezda roka. "Sme veľmi šťastní a cítime veľkú pokoru a česť, že sme vyhrali túto úžasnú súťaž, s ktorou vyrastáme," povedal bubeník a vokalista formácie Tristan Evans, ktorého doplnil hlavný spevák skupiny Bradley Simpson. "Všetkým fanúšikom, ktorí za nás hlasovali patrí veľké "ďakujeme"," vyjadril sa.

Desať nominovaných určili zástupcovia hudobného priemyslu vrátane vedúcich predstaviteľov MTV. Tento rok sa tak na zoznam spolu s The Vamps dostali aj Elyar Fox, Ella Eyre, Sam Smith, Royal Blood, George Ezra, Banks, Joel Compass, Kwabs a Marie Naffah. V minulosti v ankete zvíťazili In Case of Fire, Little Boots, Justin Bieber, Mona, Conor Maynard a Ebony Day. 

The Vamps vznikli v roku 2012. Skupinu okrem spomínaných Simpsona a Evansa tvoria aj James Daniel McVey (gitara, vokály) a Connor Samuel John Ball (basgitara, vokály). Kapela vlani v septembri vydala prvý singel Can We Dance, ktorý debutoval na druhej priečke britského singlového rebríčka. Kvarteto pred nedávnom zverejnilo druhý singel Wild Heart, ktorý v spomínanom rebríčku obsadil tretie miesto. Skupina plánuje tento rok vydať debutový album. 

Informácie pochádzajú z webstránok www.digitalspy.co.uk, www.mtv.co.uk a www.vimn.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona