The Vamps zverejnili videoklip k piesni Rest Your Love

NETKY.SK • 27 November 2015, 15:45 • 2 min
The Vamps zverejnili videoklip k piesni Rest Your Love

LONDÝN - Anglická kapela The Vamps zverejnila videoklip k piesni Rest Your Love. Formácia sa v novinke zabáva na párty, na ktorej sa zúčastnili aj Dynamo, Maisie Williams, Cel Spellman, Conor Maynard, Nina Nesbitt, Oli White či Luke Franks.

slovakia

left justify in out

Rest Your Love sa nachádza na albume Wake Up, ktorý vychádza práve dnes. Nahrávka obsahuje aj rovnomenný singel, v ktorého videoklipe sa predstavil syn Davida a Victorie Beckhamovcov Brooklyn Beckham.


The Vamps vznikli v roku 2012. Skupinu tvoria Brad Simpson (spev, gitara), Tristan Evans (bicie, vokály), James McVey (gitara, vokály) a Connor Ball (basgitara, vokály). Vlani vydali prvý album Meet the Vamps, z ktorého pochádzajú úspešné single Can We Dance, Wild Heart, Last Night, Somebody to You a Oh Cecilia (Breaking My Heart). Všetky spomínané piesne sa dostali do top 10 britského singlového rebríčka. Štúdiovka obsadila v UK Charte druhú priečku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies