The Vaccines zverejnili videoklip ku skladbe Handsome

NETKY.SK • 20 Január 2015, 13:02 • 2 min
The Vaccines zverejnili videoklip ku skladbe Handsome

LONDÝN - Britská indierocková skupina The Vaccines zverejnila videoklip ku skladbe Handsome.

slovakia

left justify in out

Novinku nakrútili v Brooklyne ešte pred Vianocami. Členovia kapely sa v klipe učia umeniu kung-fu, pričom trénera im robí mimozemský jašter. Pieseň Handsome pochádza z očakávanej novej štúdiovky, ktorá by mohla uzrieť svetlo sveta už tento rok. Jej názov však zatiaľ nie je známy.

 

„Chceli sme vytvoriť video, ktoré by bolo ódou na kino, konkrétne na hongkonské kung-fu filmy. Pre mňa je hudba zábava a spôsob ako uniknúť. Chceli sme, aby to video šírilo tieto myšlienky. Chceli sme vytvoriť celkom iný svet, v ktorom môžeme stvárniť dokonalejšie verzie samých seba,“ vyjadril sa frontman kapely Justin Young. 

 

 

The Vaccines vznikli v roku 2010 v Londýne v zložení spevák a gitarista Justin Young, basgitarista Árni Hjörvar, gitarista Freddie Cowan a bubeník Pete Robertson. Kapela debutovala v marci 2011 albumom What Did You Expect From The Vaccines?, ktorý obsahoval single ako Post Break-Up Sex, Wreckin' Bar (Ra Ra Ra) a If You Wanna. V septembri 2012 potom vydali druhú štúdiovku Come Of Age, s ktorou dobyli UK Chart. Okrem toho majú na konte aj živú nahrávku Live From London, England (2011) a štyri EP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona