The Streets ohlasujú po šesťročnej pauze návrat na pódiá

NETKY.SK • 11 Október 2017, 08:21 • 2 min
The Streets ohlasujú po šesťročnej pauze návrat na pódiá

LONDÝN - The Streets, projekt britského rappera Mikea Skinnera, sa vracia na pódiá.

slovakia

left justify in out

Šesť rokov po Skinnerovom vyhlásení, že projekt nadobro končí, známy multiinštrumentalista na svojom profile na Instagrame v utorok oznámil, že The Streets chystajú turné. 

 

Uskutoční sa v apríli a v pláne je zatiaľ šesť koncertov v britských mestách. "Hovoril som s kapelou a povedal som im, že si musíme zaspievať staré pesničky," napísal Skinner do popisku k fotke oznamujúcej termíny chystaného turné.

"Veľmi mi už chýbali tourbusy," zveril sa Skinner. "Ale okrem toho mi chýbala aj možnosť vymýšľať, čo poviem v prestávkach medzi pesničkami," dodal rapper, ktorý sa v roku 2008 predstavil aj na trenčianskej Pohode.

The Streets majú na konte päť albumov. V roku 2002 im vyšiel debutový album Original Pirate Material, o dva roky neskôr nasledoval komerčne najúspešnejší A Grand Don't Come for Free, z ktorého pochádzajú aj Skinnerove najväčšie hity ako Dry Your Eyes či Fit but You Know It. Nasledovali nahrávky The Hardest Way to Make an Easy Living (2006), Everything Is Borrowed (2008) a ich zatiaľ posledným počinom je album Computers and Blues, ktorý vyšiel vo februári 2011.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies