The Stone Roses zverejnili skladbu Beautiful Thing

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 10:53 • 2 min
The Stone Roses zverejnili skladbu Beautiful Thing

LOS ANGELES - Anglická rocková kapela The Stone Roses predstavila prostredníctvom služby YouTube skladbu Beautiful Thing.

slovakia

left justify in out

Sedemminútová novinka je druhou zverejnenou ukážkou z pripravovaného albumu formácie, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ neprezradili. Pieseň, podobne ako prvú skladbu s názvom All For One, skupina nahrala v Church Studios v Londýne. O produkciu sa postaral Paul Epworth, ktorý sa podieľal napríklad na hite Skyfall speváčky Adele z rovnomennej bondovky z roku 2012.

 


The Stone Roses vznikli v roku 1983. Formáciu v súčasnosti tvoria spevák Ian Brown, gitarista John Squire, basgitarista Mani a bubeník Reni. Kapela zaujala hneď debutovým, eponymným počinom z roku 1989, ktorý sa umiestnil na piatej priečke britského albumového rebríčka. Z nahrávky pochádzajú single ako She Bangs the Drums, Made of Stone, I Wanna Be Adored alebo Waterfall. Druhú a zatiaľ poslednú radovú štúdiovku Second Coming uviedli na trh v decembri 1994. Nahrávka obsahujúca single Love Spreads alebo Ten Storey Love Song, sa v UK Charte dostala na štvrté miesto. Kapela, ktorá mala v rokoch 1996 až 2011 pauzu, má na konte tiež päť kompilácií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona