The Stone Roses pre zranenie bubeníka preložili koncerty

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 16:12 • 2 min
The Stone Roses pre zranenie bubeníka preložili koncerty

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela The Stone Roses preložila koncerty, ktoré mala odohrať 2. a 3. júna v tokijskej aréne Nippon Budokan.

slovakia

left justify in out

Dôvodom sú dve zlomené rebrá bubeníka formácie Reniho. "Skupine The Stone Roses je veľmi ľúto, že musí preložiť dva koncerty v Budokane. Reni mal nehodu, pri ktorej si zlomil dve rebrá. Jeho lekár mu povedal, aby minimálne mesiac odpočíval. Nanešťastie to znamená, že kapela nebude môcť vystúpiť podľa plánu v Japonsku," uviedli zástupcovia usporiadateľskej agentúry Creativeman. Kapela, ktorá v súčasnosti pracuje na novom albume, zatiaľ nezverejnila náhradné termíny.


The Stone Roses vznikli v roku 1983. Formáciu v súčasnosti tvoria okrem spomínaného bubeníka aj spevák Ian Brown, gitarista John Squire a basgitarista Mani. Kapela zaujala hneď debutovým, eponymným počinom z roku 1989, ktorý sa umiestnil na piatej priečke britského albumového rebríčka.

 

Z nahrávky pochádzajú single ako She Bangs the Drums, Made of Stone, I Wanna Be Adored alebo Waterfall. Druhú a zatiaľ poslednú radovú štúdiovku Second Coming uviedli na trh v decembri 1994.

 

Nahrávka obsahujúca single Love Spreads alebo Ten Storey Love Song, sa v UK Charte dostala na štvrté miesto. Kapela, ktorá mala v rokoch 1996 až 2011 pauzu, má na konte tiež päť kompilácií.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona