The Shins predstavili skladbu The Fear

NETKY.SK • 9 Január 2017, 09:51 • 2 min
The Shins predstavili skladbu The Fear

BRATISLAVA- Americká indierocková kapela The Shins predstavila novú skladbu s názvom The Fear. Šesťčlenná skupina ponúkla novinku uplynulý víkend počas vystúpenia v rozhlasovej relácii A Prairie Home Companion.

slovakia

left justify in out

Pieseň pochádza z ich nedávno ohláseného albumu Heartworms, ktorý sa dostane na trh 10. marca. Okrem The Fear zaznela vo vysielaní Minnesota Public Radia aj skladba Name For You, ktorá sa taktiež objaví na pripravovanej štúdiovke. Spomedzi starších nahrávok predviedli piesne Gone For Good a Saint Simon z ich druhého albumu Chutes Too Narrow (2003).
Spomínaná štúdiovka Heartworms bude obsahovať jedenásť skladieb. Okrem Name For You a The Fear sa na nej bude nachádzať tiež singel Dead Alive, ktorý ponúkli vlani v októbri.

 

 

The Shins vznikli v roku 1996 v Albuquerque. Debutový album Oh, Inverted World vydali v júni 2001 a nadviazali naň spomínaným počinom Chutes Too Narrow. S ďalšími dvoma nahrávkami Wincing The Night Away (2007) a Port Of Morrow (2012) sa dostali do top trojky amerického rebríčka Billboard 200. Medzi ich úspešné single patria napríklad Phantom Limb, Simple Song alebo It's Only Life. Spomínaný album Wincing The Night Away nominovali na prestížnu cenu Grammy.


Tracklist albumu The Shins - Heartworms:

 

01 Name For You
02 Painting a Hole
03 Cherry Hearts
04 Fantasy Island
05 Mildenhall
06 Rubber Ballz
07 Half a Million
08 Dead Alive
09 Heartworms
10 So Now What
11 The Fear

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies