The Rolling Stones predstavili novú skladbu One More Shot

NETKY.SK • 9 November 2012, 07:57 • 2 min
The Rolling Stones predstavili novú skladbu One More Shot

The Rolling Stones predstavili novú skladbu One More Shot - Celebrity Britská rocková kapela The Rolling Stones predstavila novú skladbu One More Shot, ktorá sa bude nachádzať na kompilácii Grrr! Tá vyjde v pondelok 12.

slovakia

left justify in out

img

Britská rocková kapela The Rolling Stones predstavila novú skladbu One More Shot, ktorá sa bude nachádzať na kompilácii Grrr!. Tá vyjde v pondelok 12. novembra v rámci osláv 50. výročia založenia kapely a okrem tejto piesne bude obsahovať aj ďalšiu novú skladbu Doom And Gloom, ktorú The Rolling Stones predstavili už v októbri. Obidve piesne zložili Mick Jagger a Keith Richards a nahrali ich v Paríži s producentom Donom Wasom. Krátko po vydaní spomínanej kompilácie odohrajú Jagger, Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood po dva koncerty v Anglicku a USA - 25. a 29. novembra sa predstavia v londýnskej O2 Arene a 13. a 15. decembra sa ich dočkajú fanúšikovia v Prudential Center v Newarku.
   The Rolling Stones vznikli v roku 1962 v Londýne. Jedna z najúspešnejších kapiel histórie vydala počas svojej kariéry vo Veľkej Británii 22 štúdiových nahrávok, približne 100 singlov, množstvo kompilácií a živých albumov, pričom dovedna predala vyše 200 miliónov nahrávok. Desať jej štúdioviek je v rebríčku magazínu Rolling Stone zaradených medzi 500 najlepších albumov všetkých čias, pričom dvojalbum Exile On Main Street (1972) je na siedmom mieste. V roku 1989 skupinu uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a v roku 2004 ju tento magazín zaradil na štvrtú priečku rebríčka 100 najlepších interpretov všetkých čias. Podobný rebríček zostavil aj magazín Billboard, ktorý kapelu v roku 2008 zaradil na desiate miesto. Niekoľkonásobní držitelia Grammy vydali pri príležitosti 50. výročia od svojho prvého vystúpenia v Marquee Clube na londýnskej Oxford Street fotografickú publikáciu s názvom The Rolling Stones: 50. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona