The Rolling Stones budú nahrávať nový album: Mohlo by ísť o pokračovanie Blue & Lonesome

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 7:20 • 2 min
The Rolling Stones budú nahrávať nový album: Mohlo by ísť o pokračovanie Blue & Lonesome

LONDÝN - Britská rocková formácia The Rolling Stones pripravuje nový štúdiový album.

slovakia

left justify in out

Aj gitarista skupiny Keith Richards (73) v rozhovore na svojom videokanáli avizoval, že "Valiace sa kamene" už čoskoro poputujú do nahrávacieho štúdia. Čo bude súčasťou novej kolekcie, však nechcel prezradiť, hoci naznačil, že by to mohlo byť pokračovanie ostatného albumu cover verzíí Blue & Lonesome (2016).

 

Úspech tohto albumu, prvej štúdiovej nahrávky skupiny po 11 rokoch, partiu okolo frontmana Micka Jaggera podľa Richardsových slov naozaj prekvapil. Pre nestarnúcich hudobníkov to bol 23. britský a 25. americký štúdiový albumový počin od ich vzniku v roku 1962.

 

The Rolling Stones, ktorých pri nahrávaní tejto platne posilnil i Eric Clapton, umiestnili na album 12 cover verzií skladieb od bluesových legiend ako Jimmy Reed, Willie Dixon či Eddie Taylor. Album nahrali iba za tri dni v Londýne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona