The Reds skolabovali v druhom polčase, potom prišlo zmŕtvychvstanie

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 13:08 • 2 min
The Reds skolabovali v druhom polčase, potom prišlo zmŕtvychvstanie

BRATISLAVA - Ohlasy médií na tretí triumf FC Sevilla v Európskej lige UEFA za sebou:

slovakia

left justify in out

ŠPANIELSKO

El País: "FC Sevilla bol pred polčasom prakticky mŕtva. Ale po prestávke aj vďaka jej obrovským skúsenostiam prišlo fantastickým spôsobom k jej zmŕtvychvstaniu."

 

El Mundo: "45 minút druhého polčasu vstúpi do futbalovej histórie. Tretíkrát sa stane, že španielske kluby vyhrajú obe prestížne súťaže".

 

Marca: "Sevilla vo futbalovom raji. Raz sa budú rozprávať legendy o tomto klube. Jeho dominancia v Európskej lige pokračuje."

 

AS: "Kráľ Coke V. Bazilejský. Obranca spolu s Gameirom zariadili v druhom polčase skvelé predstavenie a otočili zápas."

 

ANGLICKO

BBC: "The Reds skolabovali, Sevilla vyhrala EL tretíkrát za sebou. Liverpool utrpel dramatické druhopolčasové zlyhanie. Tím Jürgena Kloppa vyzeral, že získa miestenku v Lige majstrov, jeho dobrú prácu zničilo 17 sekúnd na začiatku druhého polčasu."

 

The Mirror: "Neuveriteľný druhopolčasový obrat priviedol Sevillu v EL k bezprecedentnému treble. Klopp priviedol Liverpool do finále, ale cieľovú pásku nepreťal."

 

The Telegraph: "Liverpool neschopný zastaviť neskrotnú Sevillu. Jürgen Klopp dokázal naštartovať Liverpool, ale vyhrať finále Európskej ligy sa mu nepodarilo."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies