The Prodigy vydajú nový album ešte tento rok

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 16:43 • 2 min
The Prodigy vydajú nový album ešte tento rok

LONDÝN - Britská formácia The Prodigy vydá očakávaný nový album ešte tento rok. Pre britský časopis New Musical Express to uviedol člen zoskupenia Liam Howlett.

slovakia

left justify in out

Ako tiež prezradil, šiesta štúdiovka formácie sa napokon nebude volať How To Steal A Jet Fighter, ako pôvodne avizovali. "Máme nový názov, no nemôžeme ho povedať. Je ešte skoro," vysvetlil Howlett. Štyridsaťtriročný hudobník sa tiež o pripravovanom albume vyjadril, že novinka bude znieť drsne. "Je divokejšia. Žiadna stará škola. Je to mix gitár a syntetizátorov. Nemyslím, že bude vhodná do rádií," prezradil.

 

The Prodigy vznikli v roku 1990. Okrem Liama Howletta sú členmi aj Keith Flint a Maxim Reality. Na konte majú albumy Experience (1992), Music for the Jilted Generation (1994), The Fat of the Land (1997), Always Outnumbered, Never Outgunned (2004) a Invaders Must Die (2009). Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby ako No Good (Start the Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up či Omen. O pripravovanom albume po prvý raz informovali v roku 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies