The Prodigy predstavili singel Nasty

NETKY.SK • 13 Január 2015, 12:41 • 2 min
The Prodigy predstavili singel Nasty

LONDÝN - Britská formácia The Prodigy predstavila 12. januára vo vysielaní BBC Radia 1 nový singel Nasty. Pieseň odznela premiérovo v šou Zanea Lowea a následne k nej zverejnili animovaný videoklip.

slovakia

left justify in out

Skladba sa bude nachádzať na šiestom albume skupiny s názvom The Day Is My Enemy. Ten plánujú uviesť do predaja 30. marca. Štúdiovka, na ktorej spolupracovali aj Sleaford Mods a Flux Pavilion, ponúkne 14 piesní. Kapela plánuje novinku predstaviť na májovom turné po Veľkej Británii. 

 

 

The Prodigy vznikli v roku 1990. Vo formácii pôsobia Liam Howlett, Keith Flint a Maxim Reality. Na konte majú radové albumy Experience (1992), Music for the Jilted Generation (1994), The Fat of the Land (1997), Always Outnumbered, Never Outgunned (2004) a Invaders Must Die (2009). Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby ako No Good (Start the Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up či Omen. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies