The Pretenders zverejnili video k piesni Holy Commotion

NETKY.SK • 28 September 2016, 14:32 • 2 min
The Pretenders zverejnili video k piesni Holy Commotion

NEW YORK - Americko-britská rocková kapela The Pretenders zverejnila videoklip k piesni Holy Commotion.

slovakia

left justify in out

V prevažne čierno-bielej novinke obsahujúcej aj farbené animácie je možné vidieť speváčku a gitaristku skupiny Chrissie Hynde v spoločnosti Dana Auerbacha z dua The Black Keys v muzikantovom štúdiu Easy Eye v Nashville. O réžiu klipu a animácie sa postaral Luca Monterosso Wittmann.


Skladba Holy Commotion sa bude nachádzať na albume Alone, ktorý kapela plánuje vydať 21. októbra. Na štúdiovke sa podieľali aj Dave Roe, Kenny Vaughan, Richard Swift, Leon Michels alebo Russ Pahl. V skladbe Never Be Together si zahral aj 78-ročný gitarista Duane Eddy. Nahrávka ponúkne dovedna dvanásť piesní.

 


The Pretenders vznikli v roku 1978. Pôvodnú zostavu tvorili spomínaná 65-ročná Chrissie Hynde, Martin Chambers (bicie), James Honeyman-Scott (gitara) a Pete Farndon (basgitara). Honeyman-Scott zomrel ako 25-ročný v júni 1982 a Farndon ako 30-ročný v apríli 1983. Pod ich úmrtia sa podpísali drogy. Odvtedy sa v kapele vystriedalo množstvo iných muzikantov. The Pretenders vydali doteraz deväť štúdioviek, vrátane debutovej nahrávky Pretenders (1979), s ktorou ako jedinou dobyli UK Chart. Zatiaľ naposledy ponúkli album Break Up the Concrete (2008). Medzi ich úspešné single patria napríklad Brass in Pocket, I Go to Sleep, Back on the Chain Gang, 2000 Miles, Don't Get Me Wrong, Hymn To Her alebo I'll Stand by You.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona