The Offspring budú od januára pokračovať v práci na novom albume

NETKY.SK • 19 December 2017, 08:40 • 2 min
The Offspring budú od januára pokračovať v práci na novom albume

BRATISLAVA - Americká punk-rocková kapela The Offspring bude od januára opäť pracovať na novom albume.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál Front Row Live to povedal gitarista skupiny Kevin "Noodles" Wasserman. "Pracovali sme na ňom minulý týždeň a od utorka alebo stredy sme si naplánovali vianočnú pauzu. Potom sa vrátime do práce až po Novom roku, v januári," povedal. Muzikant tiež prezradil, že formácia zmenila spôsob písania skladieb. V minulosti išli nahrávať, až keď mali skladby pripravené. Piesne na novinku však vznikajú priamo v štúdiu. "Je to v pohode, bavíme sa. Je to len iný spôsob skladania, no nie je menej tvorivý, samozrejme," dodal 54-ročný gitarista. Názov ani dátum vydania nahrávky zatiaľ nie sú známe.

The Offspring vznikli v roku 1984. Debutovali o päť rokov neskôr eponymnou štúdiovkou, na ktorú nadviazali albumom Ignition (1992). Preraziť sa im však podarilo až s treťou nahrávkou Smash (1994), ktorá obsahovala hity ako Come Out and Play či Self Esteem. Nasledovali albumy Ixnay On The Hombre (1997), Americana (1998), Conspiracy Of One (2000), Splinter (2003), Rise And Fall, Rage And Grace (2008) a Days Go By (2012). Medzi ich ďalšie známe skladby patria aj All I Want, Gone Away, Pretty Fly (For A White Guy), Why Don't You Get A Job?, The Kids Aren't Alright, Original Prankster či Want You Bad. Súčasnú zostavu tvoria aj Dexter Holland (spev, gitara), Greg K. (basgitara) a Pete Parada (bicie).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies