The National zverejnili skladbu Day I Die

NETKY.SK • 29 August 2017, 14:58 • 2 min
The National zverejnili skladbu Day I Die

NEW YORK - Americká indierocková kapela The National zverejnila skladbu Day I Die. Muzikanti predstavili k novinke aj videoklip.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postaral Casey Reas. Pri tvorbe použil viac ako 5000 fotografií, ktoré pochádzajú z príprav na vystúpenie kapely v Paríži z júna 2017. Autorom fotografií je Graham MacIndoe.

 



Day I Die sa bude nachádzať na očakávanom albume Sleep Well Beast, ktorý skupina plánuje vydať 8. septembra. Kapela z nahrávky predtým zverejnila single The System Only Dreams in Total Darkness, Guilty Party a Carin at the Liquor Store. Štúdiovka bude obsahovať celkovo dvanásť piesní.

Skupina The National vznikla v roku 1999 v Cincinnati a jej zostavu tvoria Matt Berninger (spev), bratia Aaron (gitara a klávesy) a Bryce Dessnerovci (gitara) a bratia Scott (basgitara) a Bryan Devendorfovci (bicie). Debutovali v roku 2001 eponymným albumom, po ktorom nasledovali štúdiovky Sad Songs For Dirty Lovers (2003), Alligator (2005), Boxer (2007), High Violet (2010) a Trouble Will Find Me (2013), za ktorú získali nomináciu na Grammy v kategórii Najlepší alternatívny album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies