The National predstavili dve nové skladby

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 11:25 • 2 min
The National predstavili dve nové skladby

LOS ANGELES - Americká indierocková kapela The National predstavila dve nové skladby. Piesne Hague Blue a The Day I Die mali premiéru počas benefičného podujatia Welcome To Hamilton, ktoré sa konalo v piatok v Hamiltone v Ontariu. Finančné prostriedky z podujatia poputujú na podporu mladých migrantov zo Sýrie.

slovakia

left justify in out

Formácia, ktorá sa v súčasnosti pripravuje na nahrávanie nového albumu, zahrala novinky aj v sobotu na festivale Field Trip v Toronte.

 

 


The National vznikli v roku 1999 v Cincinnati. Zostavu kapely tvoria spevák Matt Berninger, bratia Aaron (gitara a klávesy) a Bryce Dessnerovci (gitara) a bratia Scott (basgitara) a Bryan Devendorfovci (bicie). Debutovali v roku 2001 eponymným albumom, po ktorom nasledovali štúdiovky Sad Songs For Dirty Lovers (2003), Alligator (2005), Boxer (2007), High Violet (2010) a Trouble Will Find Me (2013), za ktorú získali nomináciu na Grammy v kategórii Najlepší alternatívny album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies