The Libertines zverejnili klip ku skladbe Heart Of The Matter

NETKY.SK • 23 September 2015, 16:46 • 2 min
The Libertines zverejnili klip ku skladbe Heart Of The Matter

BRATISLAVA - Anglická kapela The Libertines zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Heart Of The Matter.

slovakia

left justify in out

Nahrávka sa nachádza na albume Anthems For Doomed Youth, ktorý sa dostal na trh 11. septembra. O réžiu klipu sa postaral dlhoročný spolupracovník formácie Roger Sargent, ktorý skladbu označil za katarziu členov kapely. "Z tohto dôvodu, keď sme sa rozprávali o nakrútení videa pre skladbu, všetci sme cítili, že musí byť podobne úprimné," vyjadril sa.

 


The Libertines vznikli v roku 1997, pričom súčasnú zostavu tvoria Pete Doherty, Carl Barât (obaja gitara a spev), John Hassall (basgitara) a Gary Powell (bicie). V roku 2002 vydali prvý album Up The Bracket a o dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež výberovku Time For Heroes - The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. Formácia ohlásila v roku 2004 ukončenie činnosti, ktorú však vlani oficiálne obnovili. Tretiu štúdiovku Anthems For Doomed Youth, ktorá obsahuje aj skladby Gunga Din, Fame and Fortune, Barbarians či Glasgow Coma Scale Blues, nahrávali muzikanti v Thajsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies