The Libertines predstavia nový album dva dni pred vydaním

NETKY.SK • 15 August 2015, 14:50 • 2 min
The Libertines predstavia nový album dva dni pred vydaním

BRATISLAVA - Fanúšikovia anglickej rockovej kapely The Libertines budú mať možnosť vypočuť si jej pripravovanú tretiu štúdiovku Anthems For Doomed Youth už dva dni pred jej uvedením na trh.

slovakia

left justify in out

Album oficiálne vyjde 4. septembra, no skupina ohlásila na 2. septembra sériu podujatí s názvom Somewhere Over The Railings, kde album zaznie. Tieto akcie sa uskutočnia v Birminghame, Bristole, Chathame, Exeteri, Glasgowe, Manchestri a Stoke. Vstupenky sú v predaji na oficiálnej webstránke kapely, pričom výťažok z predaja poputuje na konto nadácie zosnulej speváčky Amy Winehouse. Okrem týchto akcií zorganizujú The Libertines od 31. augusta do 4. septembra pri príležitosti vydania spomínaného albumu aj viacero podujatí v londýnskom podniku Dublin Castle.


The Libertines vznikli v roku 1997, pričom súčasnú zostavu tvoria Pete Doherty, Carl Barât (obaja gitara a spev), John Hassall (basgitara) a Gary Powell (bicie). V roku 2002 vydali prvý album Up The Bracket a o dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež výberovku Time For Heroes - The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. Formácia ohlásila v roku 2004 ukončenie činnosti, ktorú však vlani oficiálne obnovili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona