The Libertines plánujú ďalšie vystúpenie

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 13:31 • 2 min
The Libertines plánujú ďalšie vystúpenie

BRATISLAVA - Britská formácia The Libertines plánuje odohrať pred vystúpením v londýnskom Hyde Parku, ktoré sa bude konať 5. júla, warm-up koncert.

slovakia

left justify in out

Šou v rámci festivalu British Summer Time bude ich prvá od roku 2010, keď zahrali v klube The Forum a na festivaloch v Leedsi a Readingu. V rozhovore pre britský týždenník New Musical Express (NME) to prezradili členovia skupiny Pete Doherty a Carl Barât. "Spravíme warm-up koncert a možno bude zadarmo pre tých, ktorí nemôžu prísť do Hyde Parku, možno," povedal 35-ročný spevák a gitarista Pete Doherty, ktorý je známy aj z kapely Babyshambles. "Áno, zmienili sme sa o tom, že by bolo pekné spraviť akési zahrievacie vystúpenie. Bolo by fajn, ak by sme to spravili v priestoroch podobných The Forum," dodal spevák a gitarista Carl Barât.


Najznámejšiu zostavu The Libertines s Dohertym a Barâtom tvorili John Hassall (basgitara) a Gary Powell (bicie). Debutový album Up The Bracket vydali v októbri 2002. O dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež výberovku Time For Heroes - The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. Formácia ukončila činnosť v roku 2004. O koncerte v Hyde Parku informovali pred niekoľkými dňami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies