The Libertines o týždeň posunuli vydanie nového albumu

NETKY.SK • 21 August 2015, 14:56 • 2 min
The Libertines o týždeň posunuli vydanie nového albumu

LONDÝN - Anglická rocková kapela The Libertines posunula vydanie svojej tretej štúdiovky Anthems For Doomed Youth. Tá sa mala pôvodne dostať do predaja 4. septembra, nakoniec sa tak však stane o sedem dní neskôr.

slovakia

left justify in out

Dôvodom odkladu je snaha skupiny vyhovieť veľkému záujmu fanúšikov o sériu podujatí s názvom Somewhere Over The Railings, na ktorých album zaznie ešte pred jeho vydaním. Tieto akcie sa majú uskutočniť 2. septembra v Birminghame, Bristole, Chathame, Exeteri, Glasgowe, Manchestri a Stoke, pričom The Libertines okrem toho od 31. augusta do 4. septembra zorganizujú aj viacero podujatí v londýnskom podniku Dublin Castle. Skupina chce posunutím termínu vydania albumu získať čas na zorganizovanie ďalších podujatí.


The Libertines vznikli v roku 1997, pričom súčasnú zostavu tvoria Pete Doherty, Carl Barât (obaja gitara a spev), John Hassall (basgitara) a Gary Powell (bicie). V roku 2002 vydali prvý album Up The Bracket a o dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež výberovku Time For Heroes - The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. Formácia ohlásila v roku 2004 ukončenie činnosti, ktorú však vlani oficiálne obnovili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies