The Last Shadow Puppets zverejnili video k piesni Bad Habits

NETKY.SK • 11 Január 2016, 11:34 • 2 min
The Last Shadow Puppets zverejnili video k piesni Bad Habits

BRATISLAVA - Anglická kapela The Last Shadow Puppets zverejnila videoklip ku skladbe Bad Habits. V novinke muzikanti prezentujú pieseň v malom klube. O réžiu klipu sa postaral Ben Chappell.

slovakia

left justify in out

Skladba Bad Habits je prvým singlom kapely od roku 2008, keď vydali My Mistakes Were Made for You. Formácia plánuje počas jari uviesť na trh svoj druhý album. Dátum vydania ani názov nahrávky však zatiaľ nie sú známe.


Kapela The Last Shadow Puppets vznikla v roku 2007. Tvoria ju líder formácie Arctic Monkeys Alex Turner, Miles Kane, známy z už nefungujúcej skupiny The Rascals a producent James Ford, člen dua Simian Mobile Disco. V apríli 2008 vydali debutový album The Age of the Understatement, ktorý dobyl UK Chart. Z nahrávky pochádzajú single ako The Age of the Understatement, Standing Next to Me a spomínaný My Mistakes Were Made for You. Nahrávku nominovali na prestížnu Mercury Prize. Kapela má na konte po jednej MOJO Award, Q Award a NME Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona