The Last Shadow Puppets zverejnili klip k piesni Les Cactus

NETKY.SK • 14 November 2016, 13:43 • 2 min
The Last Shadow Puppets zverejnili klip k piesni Les Cactus

LONDÝN - Anglická kapela The Last Shadow Puppets zverejnila videoklip k piesni Les Cactus. Ide o coververziu skladby, ktorú pôvodne vydal v roku 1967 francúzsky spevák Jacques Dutronc. Skupina v novinke prezentuje pieseň v štúdiu.

slovakia

left justify in out

Les Cactus sa bude nachádzať na EP nahrávke The Dream Synopsis, ktorú kapela plánuje vydať 2. decembra. Novinka ponúkne celkovo šesť piesní. Medzi nimi budú nové verzie skladieb Aviation a The Dream Synopsis, ktoré formácia vydala na svojom druhom albume Everything You've Come to Expect (2016). EP bude obsahovať aj prerábky piesní Totally Wired od The Fall, This Is Your Life od Glaxo Babies a Is This What You Wanted nedávno zosnulého Leonarda Cohena. K poslednej menovanej muzikanti takisto ponúkli videoklip.


Kapela The Last Shadow Puppets vznikla v roku 2007. Tvoria ju Alex Turner, známy z formácie Arctic Monkeys, Miles Kane z už nefungujúcich The Rascals, James Ford a Zach Dawes. V apríli 2008 vydali debutový album The Age Of The Understatement. Z nahrávky pochádzajú single ako The Age Of The Understatement, Standing Next To Me a My Mistakes Were Made For You. Štúdiovku nominovali na prestížnu Mercury Prize. Tento rok v apríli vyšla spomínaná nahrávka Everything You've Come to Expect. Obidva albumy dobyli UK Chart. Kapela má na konte po jednej MOJO Award, Q Award a NME Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies