The Kills zverejnili video ku skladbe Siberian Nights, je ako z divokého sna

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 14:50 • 2 min
The Kills zverejnili video ku skladbe Siberian Nights, je ako z divokého sna

LONDÝN - Americko-anglické rockové duo The Kills zverejnilo videoklip k piesni Siberian Nights.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné vidieť vlka, koňa či skupinku ľudí, ktorí bežia v noci po soľnej plošine. O réžiu sa postaral herec Giovanni Ribisi. Duo na sociálnej sieti Facebook opísalo klip ako divoký sen plný behu, ceriacich zubov a krásnych očí.


Skladba Siberian Nights sa bude nachádzať na albume Ash & Ice, ktorý skupina plánuje vydať 3. júna. Kapela z novinky už predtým ponúkla single Doing It To Death a Heart Of A Dog. Album bude obsahovať celkovo trinásť piesní.


Formácia sa tento rok predstaví 6. júla na ukrajinskom U-Park Festivale v Kyjeve, 6. augusta na poľskom Off festivale v Katoviciach, o deň neskôr v pražskom klube Roxy a 20. augusta na festivale Frequency, ktorý sa bude konať v rakúskom meste Sankt Pölten.


The Kills vznikli v roku 2000. Formáciu tvoria anglický gitarista Jamie Hince, ktorý je manželom modelky Kate Moss, a americká speváčka Alison Mosshart, známa aj z kapely The Dead Weather. Doteraz vydali štúdiovky Keep On Your Mean Side (2003), No Wow (2005), Midnight Boom (2008) a Blood Pressures (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies