The Killers vydajú na vinyle reedíciu albumu Sam's Town

NETKY.SK • 2 August 2016, 09:31 • 2 min
The Killers vydajú na vinyle reedíciu albumu Sam's Town

LOS ANGELES - Americká rocková kapela The Killers vydá na jeseň reedíciu svojej druhej štúdiovky Sam's Town, ktorá sa dostala na trh 3. októbra 2006.

slovakia

left justify in out

Nahrávka vyjde v remastrovanej verzii na dvoch vinylových platniach, pričom okrem pôvodných skladieb bude obsahovať aj dva bonusy - demoverziu piesne Peace Of Mind a remix singla Read My Mind od Pet Shop Boys. Z reedície bude k dispozícii iba 5016 kópií, ktoré sa už dajú predobjednať. The Killers pri príležitosti desiateho výročia vydania spomínaného albumu taktiež 30. septembra a 1. októbra usporiadajú pre fanúšikov dvojdňové podujatie v komplexe Sam's Town Hotel and Gambling Hall, po ktorom je štúdiovka pomenovaná. V rámci podujatia absolvuje kapela aj dva koncerty.


The Killers vznikli v roku 2001 v Las Vegas a o rok neskôr svojpomocne vydali eponymnú demonahrávku. V roku 2004 im vyšiel debutový album Hot Fuss, po ktorom nasledovali štúdiovky Sam's Town, Day & Age (2008) a Battle Born (2012). Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Sawdust (2007), koncertnú nahrávku Live From The Royal Albert Hall (2009), EP nahrávku (Red) Christmas (2011) a výberovku Direct Hits (2013), ktorá obsahuje aj dve nové skladby Shot At The Night a Just Another Girl. Medzi ich najznámejšie piesne patria Mr. Brightside, Somebody Told Me, When You Were Young, spomínaná Read My Mind či Human.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies