The Ills vydali album Zoya

NETKY.SK • 10 September 2014, 10:09 • 2 min
The Ills vydali album Zoya

BRATISLAVA - Slovenská kapela The Ills dnes vydala album Zoya. Tretia štúdiovka ponúka osem skladieb, ktoré bratislavská formácia nahrávala v dánskom meste Haderslev.

slovakia

left justify in out

Zvuk mal na starosti Dominik Suchý z kapely Tittingur, pod výsledný master sa podpísal Tomáš Karásek alias Gaex. Krst novinky sa bude konať počas festivalu Waves Bratislava, ktorý sa uskutoční od 3. do 5. októbra. Album Zoya vyjde v druhej polovici októbra aj na modrom vinyle, ku ktorému priložia aj CD. K vydaniu novinky pomohli tiež fanúšičky a fanúšikovia, ktorí posielali peniaze prostredníctvom takzvaného crowdfundingu. 

 

Inštrumentálna kapela The Ills vznikla v roku 2008. Počas kariéry odohrali takmer 150 koncertov, vrátane vystúpení na festivaloch ako Pohoda alebo Wilsonic a okrem Slovenska si zahrali aj v Dánsku, Nemecku, Poľsku, Maďarsku, Rakúsku a v Českej republike. Na konte majú radové albumy To Wish Impossible Things (2010) a Splendor (2012). Formáciu tvoria Martin Krajčír (gitara), Ľuboš Hodás (bicie), Peter Berák (basgitara) a Adam Kobyda (gitara). 

Tracklist albumu The Ills - Zoya: 
01 Born Under the Mournstar 
02 Raised Among Cuckoos 
03 Merry-Go-Round 
04 Hide and Sick 
05 Scent of Rain 
06 Deaf Flower Bleeding in the Slaughterhouse 
07 Body Made From Crystal 
08 She Died at 20:00 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona