The Horrors zrušili všetky koncerty v Európe a USA

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 13:36 • 2 min
The Horrors zrušili všetky koncerty v Európe a USA

LONDÝN - Britská kapela The Horrors zrušila všetky plánované koncerty v Európe a USA. Ako členovia formácie uviedli na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, dôvodom sú udalosti mimo ich kontrolu.

slovakia

left justify in out

Bližšie informácie neuviedli. Kapela neskôr zverejnila dátumy nových vystúpení, ktoré napokon odohrajú na jeseň. Pôvodná zmena neovplyvní ani ich šnúru vo Veľkej Británii, ktorú hudobníci naplánovali na mesiace september a október a taktiež vystúpenia na hudobných festivaloch.

 

Skupina The Horrors, ktorú tvoria Rhys Webb (basgitara), Faris Badwan (spev), Tom Cowan (basgitara, syntetizátor), Joshua Hayward (gitara, klavír) a Joe Spurgeon (bicie, perkusie), sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutový album Strange House vydali v marci 2007. Po ňom nasledovali nahrávky Primary Colours (2009) a Skying (2011). S treťou štúdiovkou obsadili piatu priečku v UK Charte, čo je ich zatiaľ najlepšie umiestnenie v tomto rebríčku. Na konte majú tiež The Horrors EP (2006) a EP s názvom Shadazz (2008). Ich najnovším počinom je album Luminous (2014). Ako single vydali napríklad skladby Sheena is a Parasite, Death at the Chapel, Gloves, She Is the New Thing či Still Life. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies